Flytende sjokoladekake
- favorittretter
- Apr 10, 2021
- 1 min read
Updated: Apr 12, 2021
Så enkel - så rask - så god

Få kaker er så enkel å lage, og så enkel i råvarer – og blir så god.
“Får du gjester og trenger noe raskt? Legger du til litt god vaniljeis så har du en vinner”
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 175 grader.
Smelt godt smør og sett til side for å kjøles litt ned.
Visp sammen egg og sukker til en luftig masse. Rør så inn det smeltede smøret.
Bland så inn hvetemel, kakao og vaniljesukker og rør godt.
(sikt det gjerne for å unngå klumper, men ikke et must)
Hell over i smurt kakeform(ca 15-20 cm) og stek i ca 24-35 minutter (avhengig av bredden på formen).
Ta den ut mens det fortsatt er litt flytende i midten.
Du kan også steke kaken som muffins, men da må du tilpasse steketiden så de ikke er flytende i midten.
RÅVARER
100 g smør
2 egg
2 dl sukker
1 dl hvetemel
3/4 dl kakaopulver
1 ts vaniljesukker
Comments